NYHETER OG BFSN I HORECA MAGASINET


 

 

BFSN og X Meeting Point skal arrangere Gastro X Professional i 2022

Les mer...

Horeca nr. 1 2021

SMAK ble historie etter messen i 2020 

Som om ikke året allerede var innholdsrikt og hektisk nokk, ble det dessverre raskt klart for sekretariatet og styret i BFSN at det mangeårige og suksessfulle SMAK samarbeidet mellom BFSN, Norges Varemesse og NHO-Reiseliv sto i fare for å briste. Det frister å dele flere detaljer i denne historien om forhandlingene, for å belyse hva som var årsaken til bruddet i samarbeidet og hva våre standpunkt i forhandlingene har vert bygget på.

Les mer...

Nyheter fra Storkjøkkenbransjen: Hemma AS kjøper 51 prosent av aksjene i ATW Service AS

I en pressemelding Fra Brede Hemma i Hemma AS den 8. januar 2021 kan vi lese, at det er satsing i storkjøkkenbransjen selv i pandemi tider. Det er på BFSN sine vegne godt å se at markedet er godt i gang og at bransjen står støtt og er klar til å møte fremtiden.  

Hemma AS kjøper 51 prosent av aksjene i ATW Service AS i Oslo. ATW Service har hovedkontor på Bryn i Oslo.

 

Wiggo Stang, Terje Snellingen, Andreas Myhrvold og Brede Hemma

Les mer...

BFSN sonderer muligheten for å bli en del av NHO Service og Handel

Når pandemien traff landet vårt med full styrke i mars aktualiserte dette innsatsen i det allerede pågående arbeidet, med å se på muligheter og utfordringer for BFSN som organisasjon fremover.

Dette resulterte i at styret i juni 2020 vedtok at en arbeidsgruppe fra styret skulle utrede og sondere BFSN sine muligheter ved en tilslutning eller samhørighet til andre organisasjoner. Den mest aktuelle organisasjonen og sondere videre med viste seg å være NHO Service og Handel. 

På styremøtet 17. desember deltok ett fulltallig BFSN styre samt inviterte gjester fra NHO Service og Handel ved administrerende direktør i NHO Service og Handel Anne- Cecilie Kaltenborn, bransjedirektør Linda Vist og direktør medlem og marked i NHO Service og Handel Leif Bache-Mathiesen.

Les mer...

SMAK-samarbeidet avsluttes!

SMAK–messen har siden 2009 vært et samarbeid og sameie mellom Norges Varemesse, NHO-Reiseliv og BFSN Storkjøkkenleverandørene. Etter historiens beste messe SMAK 2020, har Norges Varemesse valgt å si opp avtalene og alt videre samarbeid med bransjeforeningen BFSN.  

Det er beklagelig at det suksessfulle samarbeidet SMAK etter dette kun får sin plass i historiebøkene sier styreleder i BFSN Henning Brun. 

Les mer...

Årets lutefisklag for BFSN seniorer den 10. desember er avlyst

De sosiale restriksjonene i Oslo ble den 26 november forlenget til 14 desember.

Grunnet smittesituasjonen i Oslo og risikoen forbundet med å gjennomføre arrangementet, ser vi oss nødt til å avlyse denne gangen.

Les mer...

BFSN sekretariatet i Drammensveien 167

Les mer...

Nå helt gratis! Utfylling av arbeidsinstruks til varme arbeider

Dette 10 minutters kurset viser deg hvordan du enkelt kan bruke arbeidsinstruksen til å trygge arbeidsplassen og gjennomføre nødvendig dokumentasjon før du utfører varmt arbeid. Akkurat nå er kurset helt gratis!

Les mer...

F-Gass sertifikat må fornyes innen 1. desember

Les mer...

Meld deg på til års og medlemsmøtet 2021 allerede nå!

BFSN års og medlemsmøte 2021

Vi inviterer til års og medlemsmøte den 22. april 2021.

Les mer...

Vi søker Storkjøkken kandidat(er) til læreplangruppe VG3 Elektroreparatørfaget

BFSN søker kandidater fra våre medlemmer som kan bidra i læreplangruppe for Elektroreparatørfaget. 

Les mer...

Hos oss får du de beste kursene til BFSN pris for våre medlemmer

BFSN tilbyr gode kurs med høy kvalitet og medlemspriser. 

Besøk vår kursportal og les mer om tilbudet og bestill kurs til dine ansatte.  

 

Les mer...

Nyhet: e-læringskurs i maskinell oppvask

BFSN har produsert et kurs for maskinell oppvask som snart publiseres i vår kurs portal.

Kurset inneholder basiskunnskap som eiere, operatører av vaskeanlegg trenger for å etablere gode daglige rutiner. NB kurset er ikke en erstatning for intern opplæring i bedriften som er helt nødvendig. Kurset er heller ikke en erstatning for opplæring som anbefales fra din bedrifts maskin og kjemi leverandør, men et supplement til dette.     

 

Les mer...
Gastro X Professional SMAK Nytt om navn BFSN NHO Service og Handel BFSN Seniorer Corrona Covid-19 Kurs arbeidsinstruks til varme arbeider F-gass F-gass fornyelse Års/ medlemsmøte UDIR Fagprøver maskinell oppvask Til minne God sommer 17.mai BFSN kurstilbud Ny styresammensetning i BFSN SMAK2020 NM-Maskinoppvask Krisepakke Smittestopp God Påske horeca Koronaviruset SMAK 2020 Horeca1 Horecabransjens ærespris BFSN Åpningskonferansen God Jul Horeca bransjens ledende fagblad gjennom 50 år matnasjonen Norge mot 2030 Østlandske Storhusholdningsmesse digital smell NM Julekalender Kurs i varme arbeider Elsikkerhet for instruert personell Host Milano Østlandske storhusholdningsmesse Smak Smaken av det nye tiåret Meld deg på til NM BFSN seniorer inviteres til lutefisklag Matnasjonen Norge Brede Hemma Takker av Ny styreleder i BFSN Brannfarlige kuldemedier Gasskurs Michelin næringsutvikling Program for års og medlemsmøtet 2019 BFSN årsberetning 2018 Påmelding Registrer deg for våre utsendelser Parkering og bompenger Brennbarekjølemedier P4 F-gassforordning BFSN i media Miljøvennlig storkjøkken Vedlikehold GWP Årsmøte 2019 Medlemsmøte 2019 Foodscape Bfannfarlig kuldemedier Nyhetsbrev nr.7-2018 Kursplan høsten 2018 Nyhetsbrev God sommer 2018 Årsmøtet 2018 Årsmøtet 2019 BFSN nå og i fremtiden Års/ medlemsmøte2018 Teknologisk utvikling Horeca. 3. 2018 Nyhetbrev nr 3. 2018 BFSN sekretariatets respons pris 2018 GDPR bfsn.no Års og medlemsmøte 2018 Praktisk info om booking Brannfarer i storkjøkkenet Hvorfor brenner det Økt kompetanse fører til færre branner Generalforsamling 2018 Nytt år og nye mulligheter Horeca 50 år Program for års og medlemsmøte 2018 Messe Norges Varemesse Året som gikk SMAK2017 BFSN 40 års jubileum Nytt år og nye muligheter Helsefaktor trivsel og godt kosthold BFSN i nye kontorer God Sommer Mangler 850 kokker Matkultur 40 år 2017 inspirasjon smak Endring Horeca 5. 2016 Lederskifte Digitalerevolusjon Global utvikling Tingenes internett Sekretariatet 2016 Horeca før 2016