NYHETER OG BFSN I HORECA MAGASINET


 

 

BFSN 45 år i storkjøkkenleverandørenes tjeneste

BFSN er en frittstående landsomfattende organisasjon som er eid og finansiert av medlemsbedriftene. Foreningen består av ledende næringsdrivende som arbeider innen utstyr og tjenester til storkjøkkenmarkedet i Norge. Våre medlemmer representerer hovedtyngden av leveranser i Norge. BFSN ble stiftet den 13.juni i 1977 og hadde ved oppstart en medlemsfortegnelse på 21 medlemsbedrifter. I årene som har gått har antallet medlemmer variert og i stor grad fulgt konjunkturen ellers i markedet. I 2022 har BFSN 61 medlemsbedrifter. Det er gledelig å se at flere bedrifter som ble med i BFSN under stiftelsen, fortsatt er medlemmer av foreningen selv om noen både har skiftet navn og eiere siden den gang. Ved stiftelsestidspunktet var formålet med foreningen at storkjøkkenleverandørene skulle samle seg for å møte fremtidens utfordringer.

 

Les mer...

Bli med på årets julekalender

Les mer...

Gastro X med egen avdeling for sider, øl, vin og brennevin

Les mer...

Bærekraft vil være et av hovedtemaene på Gastro X i 2022

Les mer...

Gastro X med stor satsning på gründere i bransjen

Les mer...

Årets lutefisklag for BFSN seniorer den 6. desember 2021

Det er to ganger tidligere gjennomført hyggelige lutefisklag for BFSN seniorer. I fjor måtte det sto over på grunn av corona situasjonen.

Nå er det mulig å prøve igjen.
Det er reservert bord på Gamle Raadhus Restaurant i Oslo den 6. desember kl. 16:45

Håper at dette passer for så mange som mulig.

Vær så snill å gi meg din tilbakemelding uansett om det passer eller ikke for deg.

Jeg vil gi beskjed om resultatet av påmeldingen innen kort tid.

 

Med vennlig hilsen

Arne Dalseng

Arne.dalseng@outlook.com

Tlf. 91183033

Les mer...

BFSN Medlemsmøte 21. Oktober 2021

Vi ønsker velkommen til medlemsmøte i BFSN på X Meeting Point 

Arrangementet er gratis 
Det tilbys enkel servering ved møtestart. 

På medlemsmøtet treffer du Styreleder i BFSN Henning Brun, Keith Warren, Chief Executive, Foodservice Equipment Association- Susann Faugli, X Meeting Point og Joe Harald Strand BFSN  

Flybuss FB1 til og fra fra Gardermoen  
Gratis parkering  

Les mer...

Varme arbeider sertifisering - e-læring og praktisk slokkeøvelse BFSN medlemspris kun 2.200,-

NYHET! Unik kombinasjon av e-læring og praktisk slokkeøvelse. Meld deg på slokkeøvelse og få tilsendt e-læringskurset Varme arbeider sertifisering.

14. okt. 2021 LØRENSKOG

18. okt. 2021 DRAMMEN

19. okt. 2021 TROMSØ

20. okt. 2021 SANDNESSJØEN

21. okt. 2021 Bodø

26. okt. 2021 KRISTIANSUND

27. okt. 2021 TRONDHEIM

28. okt. 2021 LØRENSKOG

28. okt. 2021 BERGEN

02. nov. 2021 ÅLESUND

02. nov. 2021 Stavanger

03. nov. 2021 LARVIK

04. nov. 2021 LØRENSKOG

18. nov. 2021 LØRENSKOG

29. nov. 2021 ÅLESUND

Les mer...

Nyhet BFSN er nytt medlem i EFCEM

Det er gledelig å kunne informere våre medlemmer om at BFSN nå er tatt opp som medlem i EFCEM. EFCEM består av nasjonale bransjeorganisasjoner fra hele Europa/ EØS området.

Les mer...

Nyhet! Varme arbeider e-læring med praktisk slokkeøvelse

Nyhet! Varme arbeider e-læring med praktisk slokkeøvelse arrangeres over hele landet!

dette er et helt nytt tilbud for varme arbeider sertifisering som inkluderer praktisk slokkeøvelse. Kurspakken inneholder e-læringskurs og praktisk slokkeøvelse. Det arrangeres 30 praktiske øvelser over hele landet. Dette gjør det enkelt å ta komplett varme arbeider sertifikat. 

 

Les mer...

Nå kan du melde deg på til Norgesmesterskapet i Maskinoppvask 2022

Hygiene på storkjøkkenet mer aktuelt enn noen gang!

Vi i BFSN har gjennom år, utviklet konkurransen norgesmesterskapet i maskinoppvask og etablert noen gode konkurransekriterier for dette til nå relativt, litt ukjente og «sære» norgesmesterskapet. Til nå har vi arrangert NM hele seks ganger og utdelt både heder, ære og kanskje ikke minst pengepremier for en totalverdi på over Kr 100.000. Vår visjon med konkurransen, har ved siden av å løfte frem en oppgave og en yrkesgruppe som ofte ikke har fått mest oppmerksomhet, vert å sette fokus på hygiene rundt om i de tusen kjøkken i restauranter, kantiner, institusjonskjøkken osv. Etter at vi alle ble rammet av pandemi og måtte forholde oss til smittevern og daglig smittesporing, ble kompetanse om hygiene og matsikkerhet viktigere enn noen gang tidligere. De bransjer og sektorer hvor maskinell oppvask har en sentral rolle i hygienesikkerheten, ble også hardt rammet av begrensende tiltak som et resultat av pandemien. Vi i BFSN som alltid er opptatt av å løfte frem kompetanse og temaet hygiene på storkjøkkenet, ser at pandemien har gjort denne kompetansen og behovet for god opplæring og rutiner enda viktigere enn dette var frem til mars 2020.    

NM i Maskinoppvask arrangeres for syvende gang på Gastro X Professional den 17-18 oktober 2022

Les mer...

NM i maskinoppvask 2022

Hygiene på storkjøkkenet mer aktuelt enn noen gang!

Påmelding av deltagere publiseres på www.bfsn.no 30. juni 

Vi i BFSN har gjennom år, utviklet konkurransen norgesmesterskapet i maskinoppvask og etablert noen gode konkurransekriterier for dette til nå relativt, litt ukjente og «sære» norgesmesterskapet. Til nå har vi arrangert NM hele seks ganger og utdelt både heder, ære og kanskje ikke minst pengepremier for en totalverdi på over Kr 100.000. Vår visjon med konkurransen, har ved siden av å løfte frem en oppgave og en yrkesgruppe som ofte ikke har fått mest oppmerksomhet. Etter at vi alle ble rammet av pandemi og måtte forholde oss til smittevern og daglig smittesporing, ble kompetanse om hygiene og matsikkerhet viktigere enn noen gang tidligere. De bransjer og sektorer hvor maskinell oppvask har en sentral rolle i hygienesikkerheten, ble også hardt rammet av begrensende tiltak som et resultat av pandemien. Vi i BFSN som alltid er opptatt av å løfte frem kompetanse og temaet hygiene på storkjøkkenet, ser at pandemien har gjort denne kompetansen og behovet for god opplæring og rutiner enda viktigere enn dette var frem til mars 2020.    

Les mer...

Varme arbeider sertifisering - e-læring og praktisk slokkeøvelse

NYHET! Unik kombinasjon av e-læring og praktisk slokkeøvelse. Meld deg på slokkeøvelse og få tilsendt e-læringskurset Varme arbeider sertifisering.

Ordinær pris 2.490,-

BFSN tilbyr sine medlemmer dette kurset for Kr 2.200,-

Trainor er vår leverandør av kurs.

30 kurs arrangeres over hele landet: 

19.aug i Drammen. 24.aug i Tromsø. 25.aug i Sandnessjøen. 26.aug i Bodø.

27.aug i Bergen. 30.aug i Kristiansund. 31.aug i Trondheim. 02.sept i Stavanger.

03.sept i Larvik. 09.sept i Lørenskog. 23.sept i Lørenskog. 27.sept i Bergen.

28.sept i Kristiansund. 29.sept i Trondheim. 30. sept i Ålesund. 07.okt i Lørenskog.

18.okt i Drammen. 19.okt i Tromsø. 20.Okt i Sandnessjøen. 21.okt i Bodø. 

26.okt i Kristiansund. 27.okt i Trondheim. 28.okt i Bergen. 29.okt i Ålesund. 

02.nov i Stavanger. 03.nov i Larvik. 04.nov i Lørenskog. 29.nov i Ålesund

Les mer...
BFSN historie 45 års jubileum Julekalender Gastro X Professional BFSN BFSN Seniorer Medlemsmøte BFSN kurstilbud BFSN EFCEM Kurs Varme arbeider - sertifisering NM-Maskinoppvask Krisepakke Norsk Svensk Mesterskap i maskinoppvask Primulator SMAK Årsmøtet 2021 Nytt om navn BFSN NHO Service og Handel Corrona Covid-19 arbeidsinstruks til varme arbeider F-gass F-gass fornyelse Års/ medlemsmøte UDIR Fagprøver maskinell oppvask Til minne God sommer 17.mai Ny styresammensetning i BFSN SMAK2020 Smittestopp God Påske horeca Koronaviruset SMAK 2020 Horeca1 Horecabransjens ærespris Åpningskonferansen God Jul Horeca bransjens ledende fagblad gjennom 50 år matnasjonen Norge mot 2030 Østlandske Storhusholdningsmesse digital smell NM Kurs i varme arbeider Elsikkerhet for instruert personell Host Milano Østlandske storhusholdningsmesse Smak Smaken av det nye tiåret Meld deg på til NM BFSN seniorer inviteres til lutefisklag Matnasjonen Norge Brede Hemma Takker av Ny styreleder i BFSN Brannfarlige kuldemedier Gasskurs Michelin næringsutvikling Program for års og medlemsmøtet 2019 BFSN årsberetning 2018 Påmelding Registrer deg for våre utsendelser Parkering og bompenger Brennbarekjølemedier P4 F-gassforordning BFSN i media Miljøvennlig storkjøkken Vedlikehold GWP Årsmøte 2019 Medlemsmøte 2019 Foodscape Bfannfarlig kuldemedier Nyhetsbrev nr.7-2018 Kursplan høsten 2018 Nyhetsbrev God sommer 2018 Årsmøtet 2018 Årsmøtet 2019 BFSN nå og i fremtiden Års/ medlemsmøte2018 Teknologisk utvikling Horeca. 3. 2018 Nyhetbrev nr 3. 2018 BFSN sekretariatets respons pris 2018 GDPR bfsn.no Års og medlemsmøte 2018 Praktisk info om booking Brannfarer i storkjøkkenet Hvorfor brenner det Økt kompetanse fører til færre branner Generalforsamling 2018 Nytt år og nye mulligheter Horeca 50 år Program for års og medlemsmøte 2018 Messe Norges Varemesse Året som gikk SMAK2017 BFSN 40 års jubileum Nytt år og nye muligheter Helsefaktor trivsel og godt kosthold BFSN i nye kontorer God Sommer Mangler 850 kokker Matkultur 40 år 2017 inspirasjon smak Endring Horeca 5. 2016 Lederskifte Digitalerevolusjon Global utvikling Tingenes internett Sekretariatet 2016 Horeca før 2016