NYHETER OG BFSN I HORECA MAGASINET


 

 

Ta vare på hverandre! God sommer.

Vi har lagt bak oss en ekstraordinær situasjon de siste månedene. Nå må vi gripe til håpet om at att det verste er over og at det meste etter hvert kommer tilbake til det som blir den nye normalen.

Les mer...

Vi ønsker alle en riktig fin 17. mai.

 

Les mer...

Permittert? Du kan ta våre kurs og likevel motta dagpenger

-Arbeids- og sosialdepartementet har bekreftet i brev at de midlertidige endringene som gir rett til å motta dagpenger under utdanning/opplæring også gjelder våre kurs. Det betyr at du som er permittert kan ta kurs og øke din kompetanse i permitteringstiden, uten å miste dagpenger.

Les mer...

Horeca nr. 3 2020

Ny Styresammensetning i BFSN

På tross av pandemien så klarte vi å avholde vårt planlagte årsmøte i BFSN på Teams den 23. april.

Les mer...

Horeca nr 2. 2020

Vi gjennomførte SMAK 2020 fra 3. til 6. mars, kun en uke før de mest inngripende tiltakene i fredstid ble iverksatt i Norge. Tiden etter SMAK har derfor vært preget av alt annet enn den lovende situasjonen som markedet og landet generelt var i før Covid-19 traff oss med full kraft.

Les mer...

Krisepakker: Tiltak for bedrifter

Det er en rekke pakker som løpende er lansert fra norske myndigheter og det er sannsynlig at flere tiltak kommer i tiden fremover. Tiltakspakkene er fordelt i flere grupper: Kredittilgang, Skatter og avgifter, Lønn, Permittering og sykemelding og Arbeidstid. Her har vi laget en oversikt og linker til informasjon om tiltakspakkene. 

Les mer...

Nå er det "vi" og ikke "jeg" som gjelder. Last ned Smittestopp nå, så får vi Norge raskere igang igjen!

Les mer...

God Påske

God påske, ta vare på hverandre. 

Les mer...

Regjeringen foreslår å opprette en ordning som vil dekke faste kostnader for å redde arbeidsplasser

Les mer...

Covid-19 og koronavirusets påvirkning i storkjøkkenbransjen

BFSN har gjennomført en undersøkelse for å få bedre innsikt i bransjens utfordringer knyttet til situasjonen med Covid-19. Våre medlemmer kan nå lese resultatene av interne undersøkelsen på den lukkede medlemssiden på bfsn.no 

Les mer...

Ny krisepakke - Coronavirus:

VG Høyre, Venstre, KrF, Ap, Frp, Sp, og SV er enige om nok en krisepakke i forbindelse med coronavirus-utbruddet.

Les mer...

BFSN kursportal

Nå ligger det flere nye kurs tilgjengelig i vår kursportal.

Her finner du både klasseromskurs og e-læringskurs.

Våre e-læringskurs kan gjennomføres på flere språk:      

Les mer...

NM i maskinoppvask i bilder

NM i maskinoppvask i bilder:Her har vi en liten samling bilder fra monteringen av arenaen og gjennomføring av konkurransen og demonteringen etter det. 

Les mer...
God sommer 17.mai BFSN kurstilbud Covid-19 Nytt om navn Ny styresammensetning i BFSN SMAK2020 NM-Maskinoppvask Krisepakke Smittestopp God Påske horeca SMAK Corrona Koronaviruset SMAK 2020 Horeca1 Horecabransjens ærespris BFSN Åpningskonferansen Års/ medlemsmøte God Jul Horeca bransjens ledende fagblad gjennom 50 år matnasjonen Norge mot 2030 Østlandske Storhusholdningsmesse digital smell NM Til minne Julekalender Kurs i varme arbeider Elsikkerhet for instruert personell Kurs Host Milano Østlandske storhusholdningsmesse Smak Smaken av det nye tiåret Meld deg på til NM BFSN seniorer inviteres til lutefisklag Matnasjonen Norge Brede Hemma Takker av Ny styreleder i BFSN Brannfarlige kuldemedier Gasskurs Michelin næringsutvikling Program for års og medlemsmøtet 2019 BFSN årsberetning 2018 Påmelding Registrer deg for våre utsendelser Fagprøver Parkering og bompenger BFSN Seniorer Brennbarekjølemedier P4 F-gassforordning BFSN i media Miljøvennlig storkjøkken Vedlikehold GWP Årsmøte 2019 Medlemsmøte 2019 Foodscape Bfannfarlig kuldemedier Nyhetsbrev nr.7-2018 Kursplan høsten 2018 Nyhetsbrev God sommer 2018 Årsmøtet 2018 Årsmøtet 2019 BFSN nå og i fremtiden Års/ medlemsmøte2018 Teknologisk utvikling Horeca. 3. 2018 Nyhetbrev nr 3. 2018 BFSN sekretariatets respons pris 2018 GDPR bfsn.no Års og medlemsmøte 2018 Praktisk info om booking Brannfarer i storkjøkkenet Hvorfor brenner det Økt kompetanse fører til færre branner Generalforsamling 2018 Nytt år og nye mulligheter Horeca 50 år Program for års og medlemsmøte 2018 Messe Norges Varemesse Året som gikk SMAK2017 BFSN 40 års jubileum Nytt år og nye muligheter Helsefaktor trivsel og godt kosthold BFSN i nye kontorer God Sommer Mangler 850 kokker Matkultur 40 år 2017 inspirasjon smak Endring Horeca 5. 2016 Lederskifte Digitalerevolusjon Global utvikling Tingenes internett Sekretariatet 2016 Horeca før 2016