Joe Harald Strand
BFSN
Kristine Bonnevies vei 6
0592 Oslo l
Tlf: 95095538
Mail: joe.harald.strand@bfsn.no
BFSN
Kristine Bonnevies vei 6
0592 Oslo
Henning Brun
Ecolab AS
Innspurten 9
Postboks 6440, Etterstad
0605 Oslo
Tlf: 905 28 681
Mail: henning.brun@ecolab.com
Espen Tho
Miele AS
Nesbruveien 71
Postboks 194,
1378 Nesbru
Tlf: 901 99 845
Mail: espen.tho@miele.no
Kjell Arne Haakonsen
Fast Food Service Norge AS
Dregnsrudbekken 6
1383 Asker
Tlf.: 476 09 900
Knut R. Johannessen
Electrolux Professional AS
Drammensveien 260
0283 Oslo
Tlf.: 416 51 313
Mail: knut.johannessen@electroluxprofessional.com
Gudrun Windsand Pettersen
Norröna Storkjøkken AS
Hjalmar Johansens gate 3
4019 Stavanger
Tlf.: 40011182
Mail: gwp@norrona.net
Bård A. Fallrø
Arne L. Fallrø AS
Heimdalsveien 18 Postboks 66,
7472 Trondheim
Tlf.:72 84 93 00
Mail: baard@fallro.no
Jostein Treverket
Hoshizaki Norge AS
Svend Foynsgate 8B
Postboks 2126
3103 Tønsbeg
Tlf: 484 00 305
Mail: jost@gram-commercial.com
Brede Hemma
Fredrikstad Storkjøkkensenter AS
Sivløkka 5
1664 Rolvsøy
Postboks 83, 1720 Greåker
Tlf: 415 69 600
Mail: brede@fredrikstadstorkjokken.no
Marita Hjermstad Løhren
Foodtech Interiør og Storkjøkken AS
Sven Oftedals vei 10
0950 Oslo
Tlf.: 815 68 968
Mail: marita@foodtech.no
PKF ReVisjon AS
Sandstuveien 70G
Postboks 199 Manglerud, 0612 Oslo
Tlf:402 42 319
Joe Harald Strand, BFSN
Jarle Nordkvelle, Foodtech Interiør og Storkjøkken AS
Sigurd Smedsvik, Nortech AS
Ronny Braun, Lilleborg Profesjonell AS
Jostein Treverket, Gram Commercial AS
Joe Harald Strand, BFSN
Erik Skau Hovde, Hobart
Kjell Bjørnar Wennevik, Storkjøkken Senteret Trøndelag
Det ble i oktober 2017 nedsatt en komite for å se på muligheten for å utarbeide en veileder for bransjen til forebygging av brannfare ved bruk av kull og vedfyrt utstyr.
Joe Harald Strand, BFSN
Edmund Eriksen, Multi Storkjøkken
Dag Ødegård, Gastronaut
Christian Berge, Gastronaut
Jan Amundrud, Myhrvold Gruppen
John Andreas Johnsen, Ventistål
Morten Ødegård, Oslo Brannvesen
Frode Micaelsen, Oslo Brannvesen
Databruker komiteen vil etter behov, inkludere ressurser og kompetanse fra både bruker og program leverandør i arbeidet.
Joe Harald Strand, BFSN
Jarle Nordkvelle, Foodtech Interiør og Storkjøkken AS
Johnny Ihlen, Primulator AS
Mariann Hermani, Primulator AS
Henning Kleven, Hobart AS