BFSN Storkjøkkenleverandørene 


BFSN Storkjøkkenleverandørene 


 BFSN ble stiftet 13. juni 1977, og er en landsomfattende organisasjon eid og finansiert av medlemsbedriftene. Medlemmene er ledende næringsdrivende som arbeider innen utstyr og tjenester til storkjøkkenmarkedet i Norge.

Medlemmenes leveranser og tjenester er alt fra innredninger, teknisk utstyr for tilberedning, transport og oppbevaring av mat og drikke, oppvaskmaskiner, porselen/ glass/ bestikk etc., rengjøringsmidler og hygieneutstyr, datatjenester samt planløsning og konsulenttjenester. Medlemsbedriftene representerer hovedtyngden av leveranser i Norge.

Opptaksvilkår, vedtekter, regler og BFSN sitt arbeid har som målsetting å skape trygghet for de storkjøkkenbrukere og kunder som benytter BFSN sine medlemsbedrifters varer og tjenester.

Denne hjemmesiden har to hovedområder. Denne delen av siden er tilgjengelig for alle. Det finnes blant annet oversikt over bransjens leverandører med linker direkte til deres hjemmeside og mail. Det andre hovedområdet er medlemsbedriftenes passordbeskyttede medlemsområde.

BFSN er medlem i: 

 

In English

INFORMATION IN ENGLISH

BFSN
The Norwegian Catering Equipment Manufacurers and Distributors Association

Kristine Bonnevies vei 6 
0592 Oslo
Norway
Phone: +47 950 95 538
e- mail: bfsn@bfsn.no

List of members on "Medlemsoversikt"